Femei , femei …femei














Luna martie e luna cadourilor , e luna dedicată femeilor .Am căutat pentru documentarea la acest editorial ceva texte deştepte să mă inspire ,ceva despre femei, şi nu mare mi-a fost surpriza când am descoperit acest citat: „Există trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente şi majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder)”
Fassbinder a fost un regizor genial care din nefericire a murit din cauza unei
supradoze. Gândul meu se îndreaptă spre întrebarea, dacă nu cumva omul chinuit de citatul de mai sus se consola cu nişte pilule? Că tare greu e să trăieşti cu povara repartizării femeilor pe categorii…Totuşi avea dreptate într-o privinţă ,dacă citim cele mai citite ziare ale României aflăm că există o ierarhie a cadourilor de 1 si 8 martie ,
fapt relatat pe larg …Simona Sensual …dacă nu ştiţi cine e …vă trimitem la lectură
a primit nici mai mult nici mai puţin decât „un Merţan de 60.000 euro „ surclasând de departe toată crema vip-urilor feminine de pe plaiul românesc.
Că regina porno Alina Plugaru (un nume predestinat muncii ,pe ogoare…pe multe ogoare ) s-a ales numai cu nişte „ochelari D&G” am spune că nu s-ar încadra la cea de-a doua categorie.
Cristina Spătar însă regina R&B,( doamne câte regine în ţara asta mică…) acumulează puncte şi se califică la două categorii si frumoasă şi deşteptă ,că doar un ceas Cartier , nu e de colea …şi a muncit şi ea destul …şi a cântat destul pe la unul pe la altul….
Acum serios, dincolo de speculaţiile mele , 8 martie , ziua mondială a femeilor, a pornit de undeva de departe din New York, din revolta unor muncitoare dintr-o fabrică de confecţii şi ţesături. În multe părţi ale lumii, Ziua Internaţională a femeilor este un moment al activismului şi al pledoariei pentru schimbare socială. Din punct de vedere istoric, aceasta zi a fost una care a adus împreună femeile, pentru demonstraţii şi acţiune politica globală.
Da, e foarte adevărat , dar ce ne facem fetelor? Că acum e de bon ton să ieşi la restaurant
să te dai puţin în spectacol, să uiţi de toate , de casă , de copii, să prelungeşti ziua cu noaptea în club , cu Flamingo Boys, Chippendale , şi alţii tineri viguroşi ai patriei
pe care să-i îndemni la acţiune şi politică globală …cum spuneam mai sus. Ce înţeleg eu din toată această dilemă? Păi,nu ştiu ce facem cu cea de-a treia categorie a lui fassbinder?
Ei bine, majoritatea , de 8 martie , aşteaptă să le fie lăsată această libertate de acţiune , pe care o transformă uneori spre indignarea celor cu IQ ridicat , într-o isterie fără rost ,vulgară şi compromiţătoare. Pe când fetele deştepte şi frumoase se dezbracă el , atunci când trebuie şi mai ales cu cine le trebuie , şi de aceea strălucesc şi devin modele demne
de urmat …Deşi îmi plac Happy end-urile , vă voi înduioşa la final … ştiţi cine a fost ce-a mai nefericită femeie de 1 şi 8 Martie ? Monica lui Iri …n-a primit nimic …iar eu nu mi-am putut stăpânii lacrimile …Săraca fată ….bogată !!! la ce categorie să o încadrăm ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Breaking news ! „omul–carcasă“, „omul–masă“.

La omu’ sărac...

Apropo... La anu şi la mulţi ani!